Cursus Quilten

Quilten met de hand, naaimachine of textiele werkvormen. U kunt het hier allemaal leren met de cursus quilten. Grote en kleine werkstukken moeilijk of toch wat makkelijker het is geen enkel probleem. De docente maakt u graag wegwijs in de wereld van patchwork, quilten en textiele werkvorming. Het is wel prettig als u al enigszins gewend bent met naald en draad te werken, maar het is geen must. De docente helpt u verder op weg en geeft uitleg bij elke volgende stap.

Een quilt ziet er in eerste instantie erg ingewikkeld uit maar als u de standaard technieken eenmaal onder de knie hebt, gaat het vanzelf. Vanzelfsprekend leert u ook van elkaar en bij het kiezen van een volgend patroon of stofkeuze kun u zich ook laten inspireren door uw mede-cursisten.

Er wordt in kleine zeer gezellige groepen van maximaal 10 personen les gegeven en u kunt te allen tijde instromen. Vraag naar de mogelijkheden.

Cursus Quilten

105 /per cursus

  • Cursusduur: 12 lessen van 2 uur (eenmaal per 14 dagen)
  • Docent: Ine van Gaalen, Mariëtte Kalden en Ria v.d. Veen
  • Dagen en lestijden: Dinsdagochtend van 09.30 tot 11.30, Woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur (QU5), donderdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur (QU1 en 2) en donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur (QU3 en 4)
  • Prijs is exclusief alle materialen
  • Typefouten en prijzen voorbehouden