Welkom bij het Creatief Centrum Halsteren!

Wij zijn een stichting die voor iedereen toegankelijk is, zonder dat er gekeken wordt naar het geen u kunt, wie u bent of welke levensovertuiging of achtergrond u hebt. Ons cursusaanbod heeft, zoals u in het boekje kunt zien, voor elk wat wils. Van klein tot groot en van jong tot oud kunt u bij ons terecht. Wij proberen ieder jaar weer om betaalbare, leerzame, inspirerende en gezellige cursussen aan te bieden met natuurlijk de juiste docenten.

Wij vragen u met klem vroeg in te schrijven, want ……. vol is vol.
Bovendien kunnen wij dan beter plannen en worden teleurstellingen voorkomen.
Wij willen nog eens benadrukken dat u zich ieder jaar opnieuw dient in te schrijven.
Wij hopen dat u het aankomende cursusjaar weer even enthousiast zult zijn en misschien willen uw vrienden en kennissen dan ook wel mee.

Mocht u na het lezen van deze website nog vragen hebben – ook als u ideeën hebt voor andere cursussen, dan kunt u deze altijd even mailen naar creatiefcentrumhalsteren@gmail.com
Wij wensen u een gezellige en leerzame cursus toe!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Stichting Creatief Centrum Halsteren.
KVK nummer: 41104288

Het Bestuur van het Creatief Centrum Halsteren

Het bestuur van het Creatief Centrum Halsteren is een groep vrijwilligers, die iedere dag weer met passie proberen om de kwaliteit van de cursussen zo hoog mogelijk probeert te houden. Tevens zijn zij ook verantwoordelijk voor het aanbod van de cursussen en proberen ze de cursussen zo toegankelijk mogelijk te maken voor jong en oud.